logo

Autolimarske usluge

Autolimarske usluge popravka svih vrsta ostecenja i havarija nastalih na automobilu.

Možemo da se pohvalimo maksimalnom brzinom popravke u dogovorenom roku, sa garancijom za sve radove izvedene u našoj radionici, od lakih, srednjih i teških havarija preko poliranja i farbanja do nabavke svih rezervnih delova neophodnih za popravku vašeg vozila. Kako bi se uverili u iskrenost i predanost našeg rada, svaka popravka koju mi uradimo ima bezuslovnu garanciju.

Kvalitet je kompleksan pojam kako u svemu tako i u limariji i lakiranju. Kvalitet zavisi od procedure rada i materijala koji se koriste. U našem servisu se koriste tehnike rada i materijali koji apsolutno zadovoljavaju najviše standarde ovog posla. Apsolutni kvalitet izvedenih radova je sastavni deo naše poslovne politike od koje nema odstupanja.


Posedujemo bogato radno iskustvo. Uz predanost radu i kvalitetu obavljenog posla uspeli smo da steknemo trajno poverenje naših mušterija, kao i njihove preporuke. Zadovoljstvo naših mušterija je na prvom mestu i samim tim smo itekako spremni da pomognemo u rešavanju problema.


LAKE POPRAVKE
U ovom slučaju, popravka se obavlja korekcijom oblika oštećenih delova. Ako je šteta manja, kao na primer udubljenja uzrokovana gradom ili šljunkom, nju je najverojatnije moguće sanirati tehnikom Paintles Dent Recovery (PDR). Ova metoda koristi mehaničku obradu delova bez farbanja i lakiranja. Takođe smo u mogućnosti da popravimo i poliramo farove, vraćajući ih u fabričko stanje.

TEŠKE POPRAVKE
U težim slučajevima zbog velike materijalne štete uobičajena je pojava da se delovi zamene sa novim ili polovnim (u zavisnosti od želje klijenta). Mi svakako nastojimo da popravimo delove, ali nikada nećemo ugroziti integritet i sigurnost vozila.

REZERVNI DELOVI
Ukoliko je klijent rešen da nabavi sam rezervne delove, u potpunosti ga podržavamo i možemo dati besplatne konstruktivne savete. Isto tako, klijent može da nas ovlasti da delove mi nabavimo i praktično izvršimo uslugu "ključ-u-ruke".
logo

KONTAKT / LOKACIJA

S Line Ruma
Orlovićeva br.93
22400, Ruma, Srbija
(+381) 63 826 20 08
(+381) 63 826 20 08
info@s-line.rs